Χριστούγεννα 2012

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

Την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου έγινε στο σχολείο μας το φιλανθρωπικό παζάρι και η χριστουγεννιάτικη γιορτή.
 Το παζάρι οργανώθηκε από το σύλλογο  γονέων και κηδεμόνων σχολείου μας και την καθηγήτρια κυρία Ευγενικού Μαρία.
Οι γονείς οι μαθητές και τα παιδιά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της προσφοράς και έτσι συγκεντρώθηκαν πλήθος αντικειμένων που διατέθηκαν προς πώληση για τη συγκέντρωση  χρημάτων   Τα καθαρά έσοδα από το παζάρι ήταν 1100 ευρώ από τα οποία τα 800 δόθηκαν στο σύλλογο Πίστη  για παιδιά με αιματολογικές ασθένειες και τα υπόλοιπα για ενίσχυση οικογενειών του παλαιού Φαλήρου με οικονομικά προβλήματα

Το απόγευμα της ίδιας μέρας πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων  του σχολείου μας χριστουγεννιάτικη γιορτή που περιλάμβανε θεατρική παράσταση χορούς και τραγούδια.

 Στο πρώτο μέρος  ομάδα κοριτσιών της τρίτης τάξης χόρεψαν δυο χορούς  ενώ ενδιάμεσα μαθήτρια τραγούδησε  παραδοσιακό ιρλανδέζικο τραγούδι.  Στο δεύτερο μέρος αποδόθηκε  με το καλύτερο τρόπο το έργο του Oscar Wilde   {Ο ευτυχισμένος πρίγκιπας}και στο τρίτο μέρος ακούστηκαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια από τα παιδιά της χορωδίας.

Τη γιορτή επιμεληθήκαν οι καθηγήτριες κα Ευγενικού και κα Καραλή και  τα σκηνικά η κα Χρηστάκου και η μαθήτρια Λαζαρίδη.  Στη γιορτή συμμετείχαν οι μαθητές Μαυρουδή,  Νικολακοπούλου, Τσίτου, Τελεμένη,  Χρυσανθακοπουλου, Μάγειρα, Μπόνου,  Χαραλαμπίδη, Λαζαρίδη Γαζής,Τσιαντούλας, Χαρτοφύλαξ, Ιωάννου, Λογοθέτης, Λούβρου, Σταύρου, Βορδάκης,  Γούπιος ,  Παπαδοπούλου .